Handelsträdgården 2017-07-14T12:50:06+00:00

HANDELSTRÄDGÅRD

Ljungsleds Plantskola är en anrik fullsorterad handelsträdgård. Vi har vi ett stort noga utvalt sortiment av trädgårdsväxter för försäljning till både privatpersoner och företag. I sortimentet finns perenner, prydnadsbuskar, frukt och bär, medelhavsväxter och kryddor, träd, gräs, barrväxter och mycket mer. Vi bedriver ingen egen odling utan köper med stor omsorg alla växter från pålitliga, kvalitetssäkrade odlare i Sverige, Danmark, Tyskland och Holland.

I vår butik har vi förutom en mängd krukväxter och säsongsplantor även samlat handplockade krukor och inredningsdetaljer för både hem och trädgård. Naturligtvis finns det också tillbehör såsom redskap, vattenkannor, växtvård, fröer, lökar och allt för odling.

öppettider

vardagar 9-17
lördagar 10-14
sön- och helgdag 11-15

få tips & inspiration

från vår kunniga personal

För oss är det viktigt att du får rätt hjälp när du besöker oss. Därför är alla som arbetar på Ljungsleds utbildade inom trädgårdsbranschen och kan mycket om växter och trädgård. Allt för att du ska få rätt hjälp.

Missa inte våra
nya säsongsvaror

_ följ oss på Facebook för att hänga med i vad som händer hos oss just nu.

En fullsorterad handelsträdgård
och ett härligt utflyktsmål

I handelsträdgården har vi ett stort urval av noga utvalda trädgårdsväxter för försäljning till både privatpersoner och företag. I butiken hittar du handplockade finheter för hem och trädgård.

Under högsäsong kan du fika på smarriga godsaker och så serverar vi alltid ekologiskt kaffe. Kanske får du sitta ner en stund också, medan barnen leker och har kul på vår nya naturlekplats.

Ljungsleds Plantskola är ett omtyckt ställe för hela familjen, varmt välkommen!

• En fullsorterad handelsträdgård
  • Inspirerande miljöer
  • Expertrådgivning av utbildade trädgårdsmästare
  • Smarrig fika och ekologiskt kaffe
  • Naturlekplats för alla busiga barn
event

Pimpa din pumpa

V 44 _ Höstlovsaktivitet

Vecka 44 har vi vårt traditionsenliga pumpapyssel för alla höstlovslediga barn. Mer detaljerad information kring dagar, tider och priser kommer framöver.