Butik 2019-04-23T08:33:19+00:00

BUTIK

I vår butik hittar du förutom säsongens krukväxter även handplockade finheter såsom krukor, korgar, lyktor, fat, inredningsdetaljer och en och annan möbel. Vi inspireras av naturen och växterna och låter de få ta stor plats när vi bygger miljöer.

Vi väljer vårt sortiment med stor omsorg och låter hjärtat och magen vara med i processen. Vi erbjuder både unikt utvalda detaljer som finns i få exemplar och produkter från välkända märken. Det viktiga för oss är att de saker vi säljer förmedlar en känsla. En känsla av hemtrevlighet som bidrar till en mysigare värld. Naturligtvis finns det i butiken även trädgårdstillbehör såsom redskap, vattenkannor, växtvård, fröer, lökar och allt för odling.

OBS! Från 1 mars 2019 är vi en kontantfri butik. Endast kortbetalning och Swish.

Ge bort ett presentkort

_ gör någon glad

Om du inte har vägarna förbi oss går det bra att beställa ett presentkort.

Beställ presentkort »

välkända
varumärken

_ brett sortiment

Vi säljer produkter från många utvalda varumärken. Bland dessa hittar du bl.a. DBKD, Bergs Potter, Affari, ERNST form och EldGarden.

event

Fira med oss!

Kom och fira våra hundra år i branschen på årets stora trädgårdshelg! Sensommarblommande växter, fina planteringar, trädgårdsdekorationer och höstens fina nyheter för hemmet. Dessutom flera oslagbara jubileumserbjudanden och många fyndvaror. Mys bland äppelträden, handla av utställarna, träffa vänner och njut av något gott att äta. Välkommen för att hitta höstinspirationen!

SE INBJUDAN