Butik 2018-04-11T15:53:09+00:00

BUTIK

I vår butik hittar du förutom säsongens krukväxter även handplockade finheter såsom krukor, korgar, lyktor, fat, inredningsdetaljer och en och annan möbel. Vi inspireras av naturen och växterna och låter de få ta stor plats när vi bygger miljöer.

Vi väljer vårt sortiment med stor omsorg och låter hjärtat och magen vara med i processen. Vi erbjuder både unikt utvalda detaljer som finns i få exemplar och produkter från välkända märken. Det viktiga för oss är att de saker vi säljer förmedlar en känsla. En känsla av hemtrevlighet som bidrar till en mysigare värld. Naturligtvis finns det i butiken även trädgårdstillbehör såsom redskap, vattenkannor, växtvård, fröer, lökar och allt för odling.

Ge bort ett presentkort

_ gör någon glad

Om du inte har vägarna förbi oss går det bra att beställa ett presentkort.

Beställ presentkort »

välkända
varumärken

_ brett sortiment

Vi säljer produkter från många utvalda varumärken. Bland dessa hittar du bl.a. DBKD, Bergs Potter, Affari, ERNST form, Garden Glory och EldGarden.

Nytt märke för finsmakare

_ Vi introducerar ett nytt märke i butiken.
Det är svenska Add:Wise som gör ekologiska produkter i förpackningar som går att fylla på.
Testa tex. deras mycket populära blomsterströssel, deras drömkryddor eller de goda vår- och sommarprodukterna.
event

Äpplets dag

30 sept kl 11-15

Pomolog på plats för att sortbestämma dina äpplen och päron. Pomolog Sven Plasgård har med sig ett tjugotal äppelsorter och en del päronsorter. Om du vill att han sortbestämmer dina egna äppel och päron så ta med minst fyra stycken välutvecklade frukter av varje sort. Det fungerar inte med outvecklade, insektsangripna eller fallfrukt. Att bestämma en sort med bara en enda frukt att gå på kan vara väldigt svårt.

Fina erbjudanden, stort sortiment av fruktträd och bärbuskar samt färska ekologiska äpplen till försäljning.

Vi bjuder på äppelkaka och kaffe. Välkommen!