Butik 2017-07-13T20:49:09+00:00

BUTIK

I vår butik hittar du förutom säsongens krukväxter även handplockade finheter såsom krukor, korgar, lyktor, fat, inredningsdetaljer och en och annan möbel. Vi inspireras av naturen och växterna och låter de få ta stor plats när vi bygger miljöer.

Vi väljer vårt sortiment med stor omsorg och låter hjärtat och magen vara med i processen. Vi erbjuder både unikt utvalda detaljer som finns i få exemplar och produkter från välkända märken. Det viktiga för oss är att de saker vi säljer förmedlar en känsla. En känsla av hemtrevlighet som bidrar till en mysigare värld. Naturligtvis finns det i butiken även trädgårdstillbehör såsom redskap, vattenkannor, växtvård, fröer, lökar och allt för odling.

Ge bort ett presentkort

_ gör någon glad

Om du inte har vägarna förbi oss går det bra att beställa ett presentkort.

Beställ presentkort »

välkända
varumärken

_ brett sortiment

Vi säljer produkter från många utvalda varumärken. Bland dessa hittar du bl.a. DBKD, House Doctor, Affari, Vertiplants, Garden Glory och EldGarden.

TIPS TILL GRILLEN

_ läckerheter från Nicolas Vahé

Prova någon av läckerheterna från Nicolas Vahé i sommar när du grillar. Många olika produkter finns nu i butiken, och vår favorit är för tillfället grillglazen med smak av tryffel. Mums!

event

Kranskväll

När mörkret faller samlas vi för en mysig kväll där ni får möjlighet att binda och dekorera er egen advents- eller julkrans.

aktuella datum


– Tisdag 28 november kl. 17.30-20.30
– Onsdag 29 november kl. 17.30-20.30
– Torsdag 30 november kl. 17.30-20.30

Kvällen kostar 295 kr/person. I priset ingår stomme och ris, råd och tips, adventsfika och inspiration. Dekorationen du vill ha på just din krans tillkommer. Under kvällen har du 10 % rabatt på ett helt köp.
Vi har plats för 12 personer vid varje tillfälle. Först till kvarn gäller, så anmäl dig redan idag!

Anmäl dig på info@ljungsledsplantskola.se eller på telefon 0454 – 500 55.