Butik 2018-04-11T15:53:09+00:00

BUTIK

I vår butik hittar du förutom säsongens krukväxter även handplockade finheter såsom krukor, korgar, lyktor, fat, inredningsdetaljer och en och annan möbel. Vi inspireras av naturen och växterna och låter de få ta stor plats när vi bygger miljöer.

Vi väljer vårt sortiment med stor omsorg och låter hjärtat och magen vara med i processen. Vi erbjuder både unikt utvalda detaljer som finns i få exemplar och produkter från välkända märken. Det viktiga för oss är att de saker vi säljer förmedlar en känsla. En känsla av hemtrevlighet som bidrar till en mysigare värld. Naturligtvis finns det i butiken även trädgårdstillbehör såsom redskap, vattenkannor, växtvård, fröer, lökar och allt för odling.

Ge bort ett presentkort

_ gör någon glad

Om du inte har vägarna förbi oss går det bra att beställa ett presentkort.

Beställ presentkort »

välkända
varumärken

_ brett sortiment

Vi säljer produkter från många utvalda varumärken. Bland dessa hittar du bl.a. DBKD, Bergs Potter, Affari, ERNST form, Garden Glory och EldGarden.

Nytt märke för finsmakare

_ Vi introducerar ett nytt märke i butiken.
Det är svenska Add:Wise som gör ekologiska produkter i förpackningar som går att fylla på.
Testa tex. deras mycket populära blomsterströssel, deras drömkryddor eller de goda vår- och sommarprodukterna.
aktuellt

Vårmarknad på Ljungsleds

_ 9-20 maj kl 10-16

Kom och låt dig inspireras inför en ny utesäsong under Ljungsleds vårmarknad! Vi ger dig inspiration i form av massor av fina växter, sommarblommor, trädgårdsdekorationer, fina planteringar och mycket mer. Mys bland äppelträden, njut av mat eller god fika och väck din längtan efter utelivet. Välkommen!

Blekinge Kafferosteri serverar nybryggt kaffe och vi har god hembakt fika.
Grabbarna från Friends and Flavours poppar upp sitt mattält och brassar käk.

Det blir ansiktsmålning för barnen (tider meddelas) och naturlekplatsen är öppen.