Design & Plantering 2019-04-03T08:10:23+00:00

DESIGN & PLANTERING

Med en välplanerad trädgård kan du njuta av utelivet under alla årstider. Vi hjälper dig att planera, designa och plantera din drömträdgård – oavsett hur den ser ut. Du kan välja mellan några olika tjänster hos oss och här kan du läsa mer om var och en.

Du kan läsa mer om var och en nedan, men i korthet är det dessa:

  • Konsultation på plats hos oss
  • Rådgivning i din trädgård
  • Trädgårdsplanering med inspiration

Konsultation på plats hos oss

Om du inte är i behov av att vi kommer hem till dig för att titta på din trädgård så går det bra att boka konsultation på plats hos oss. Vi hjälper självklart alla kunder som kommer till oss, men ibland är det väldigt mycket folk i omlopp och det kan vara svårt att hinna gå igenom tankar och idéer grundligt.

Om du vill vara säker på att få tillgång till idéer, konsultation och ordentliga växtråd när du besöker oss så gör du bäst i att boka vår tjänst ”växtkonsultation”.

När ni kommer är det bra om ni är förberedda med ev. skalenlig skiss och foton på tomten/huset/området ni vill diskutera. Ta gärna med en eller ett par bilder som förmedlar den känsla ni vill åstadkomma hemma.

Pris: 650 kr

Rådgivning i din trädgård

Om du behöver rådgivning kring övermogna rabatter, träd som behöver beskäras eller t.ex undrar över häckar som vuxit sig för stora så kan det vara läge att boka en timmes hembesök i din trädgård.

Vid ett hembesök kommer vår trädgårdsmästare hem till dig och går igenom din trädgård och ger dig massor av matiga råd och tips på plats. Här har du möjlighet att ställa alla de där frågorna om din trädgård och få svar direkt på plats. Det är upp till dig själv att föra anteckningar. Du får ut allra mest av ett sådant här besök om du har förberett dig med frågor och funderingar på förhand.

Pris: 1000 kr (milersättning tillkommer)

Trädgårdsplanering med inspiration

Om du känner att du står och stampar med hur du äntligen ska få till den där trädgården du drömmer om, har slut på idéer eller kanske står inför att planera och anlägga en helt ny trädgård kan det vara mycket värt att få proffshjälp.

Vid en trädgårdsplanering kommer vår trädgårdsmästare hem till dig, går igenom din trädgård och lyssnar in dina behov och önskemål. Hembesöket varar upp till 1 timme. Vid ditt efterföljande besök på plantskolan får du sedan återkoppling i form av en kortare besöksrapport, idéer och förslag på lösningar. Då kan du och trädgårdsmästaren i lugn och ro tillsammans gå igenom din trädgård och kolla mer på detaljerade växtförslag så att du enkelt kommer vidare med din drömträdgård. Du får ut allra mest av den här tjänsten om du har förberett dig med frågor och funderingar på förhand.

Pris: 2 500 kr (milersättning tillkommer)

Psst…
Under vår och sommar har vi mycket att göra, vilket innebär att det ofta är svårt för oss att träffa er med kort varsel. Så se till att vara ute i god tid med bokning av hembesök.

Känner du att det är viktigt att få ritningar över din trädgård, så rekommenderar vi Forma Trädgård som vi samarbetar med. Du kan läsa mer om deras tjänster på www.formatradgard.com