Design & Plantering 2017-07-13T21:11:45+00:00

DESIGN & PLANTERING

Med en välplanerad trädgård kan du njuta av utelivet under alla årstider. Vårt team för trädgårdsdesign hjälper dig att planera, designa och plantera din drömträdgård – oavsett hur den ser ut. Vi har flera olika nivåer på dessa designtjänster.

Du kan läsa mer om var och en nedan, men i korthet är det dessa:

  • Konsultation på plats hos oss
  • Rådgivning i din trädgård
  • Trädgårdsdesign med inspirationsskisser

Konsultation på plats hos oss

Om du inte är i behov av att vi kommer hem till dig för att titta på din trädgård så går det bra att boka konsultation på plats hos oss. Vi hjälper självklart alla kunder som kommer till oss, men ibland är det väldigt mycket folk i omlopp och det kan vara svårt att hinna gå igenom tankar och idéer grundligt.

Om du vill vara säker på att få tillgång till idéer, konsultation och ordentliga växtråd när du besöker oss så gör du bäst i att boka vår tjänst ”växtkonsultation”.

När ni kommer är det bra om ni är förberedda med ev. skalenlig skiss och foton på tomten/huset/området ni vill diskutera. Ta gärna med en eller ett par bilder som förmedlar den känsla ni vill åstadkomma hemma.

Pris: 650 kr

Rådgivning i din trädgård

Om du inte känner att du behöver inspirationsskisser över din trädgård men ändå behöver rådgivning kring gamla fruktträd, övermogna rabatter, problemområden eller torra slänter så kan det vara läge att boka en timmes hembesök i din trädgård.

Vid ett hembesök kommer en av våra trädgårdsmästare hem till dig och går igenom din trädgård och ger dig råd och tips på plats. Det är upp till dig att anteckna det du vill komma ihåg. Du får ut allra mest av ett sådant här besök om du har förberett dig med frågor och funderingar på förhand.

Pris: 1000 kr (milersättning tillkommer)

Trädgårdsdesign med inspirationsskisser

Denna tjänst riktar sig till dig som känner att du vill få ny inspiration och skisser för att komma vidare i skapandet av din trädgård. Denna tjänst är tänkt som en första inspiration och i tjänsten ingår inga skalenliga detaljritningar eller växtlista.

DU FÅR:

  • Upp till en timme på plats hemma hos dig för att gå igenom dina önskemål
  • 2 inspirerande vy-bilder över ett prioriterat område i din trädgård (t.e.x entrésidan, uteplatsen eller köksträdgården)
  • Kort summering i text kring föreslagna tankar och idéer
  • En timme på plantskolan för att med trädgårdsmästare gå igenom förslaget, ställa frågor och titta vidare på konkreta växtval

Pris: 3 500 kr (milersättning tillkommer)

Vi utför hembesök främst på torsdagar mellan kl. 08.00-18.00. Andra tider kan bokas i mån av tid och tillgängliget.
Eventuell avbokning måste ske minst 24 h innan avtalad tid. Vid försenad avbokning debiteras halva kostnaden.

Psst…
Under vår och sommar har vi mycket att göra, vilket innebär att det ofta är svårt för oss att träffa er med kort varsel. Så se till att vara ute i god tid med bokning av hembesök.