Handelsträdgården 2018-06-25T15:00:14+00:00

HANDELSTRÄDGÅRD

Ljungsleds Plantskola är en anrik fullsorterad handelsträdgård. Vi har vi ett stort noga utvalt sortiment av trädgårdsväxter för försäljning till både privatpersoner och företag. I sortimentet finns perenner, prydnadsbuskar, frukt och bär, medelhavsväxter och kryddor, träd, gräs, barrväxter och mycket mer. Vi bedriver ingen egen odling utan köper med stor omsorg alla växter från pålitliga, kvalitetssäkrade odlare i Sverige, Danmark, Tyskland och Holland.

I vår butik har vi förutom en mängd krukväxter och säsongsplantor även samlat handplockade krukor och inredningsdetaljer för både hem och trädgård. Naturligtvis finns det också tillbehör såsom redskap, vattenkannor, växtvård, fröer, lökar och allt för odling.

öppettider

Vardagar 9-17
Lördagar 10-14
Söndagar 11-15

få tips & inspiration

från vår kunniga personal

För oss är det viktigt att du får rätt hjälp när du besöker oss. Därför är alla som arbetar på Ljungsleds utbildade inom trädgårdsbranschen och kan mycket om växter och trädgård. Allt för att du ska få rätt hjälp.

Missa inte våra
nya säsongsvaror

_ följ oss på Facebook för att hänga med i vad som händer hos oss just nu.

En fullsorterad handelsträdgård
och ett härligt utflyktsmål

I handelsträdgården har vi ett stort urval av noga utvalda trädgårdsväxter för försäljning till både privatpersoner och företag. I butiken hittar du handplockade finheter för hem och trädgård.

Under högsäsong kan du fika på smarriga godsaker och så serverar vi alltid ekologiskt kaffe. Kanske får du sitta ner en stund också, medan barnen leker och har kul på vår nya naturlekplats.

Ljungsleds Plantskola är ett omtyckt ställe för hela familjen, varmt välkommen!

• En fullsorterad handelsträdgård
  • Inspirerande miljöer
  • Expertrådgivning av utbildade trädgårdsmästare
  • Smarrig fika och ekologiskt kaffe
  • Naturlekplats för alla busiga barn
event

Kranskväll

TISDAGEN DEN 27 NOVEMBER

I år samlas vi för en stor workshop där vi binder och dekorerar advents och julkransar tillsammans. Kvällen kostar 295 kr/person. I priset ingår stomme och ris, handledning av våra florister, adventsfika och inspiration. Dekorationen du vill ha på just din krans tillkommer.
Under kvällen har du 10 % rabatt på ett helt köp.

TISDAGEN DEN 27 NOVEMBER KL 17.30 (till ca 20.30)

Det finns möjlighet för er att boka plats bredvid varandra om ni är ett
gäng som vill gå ihop, bara meddela det vid anmälan.

Anmäl dig till info@ljungsledsplantskola.se eller på tfn 0454-500 55.
PS. Vi är i en något kylig lokal så ta på dig varma kläder.