Tjänster 2018-11-07T08:22:57+00:00

TJÄNSTER

_ vi hjälper dig skapa din drömträdgård!

Trädgårdsdesign

Har du svårt att veta vad du ska göra med din trädgård, eller vill du bara ha nya inslag och fräscha idéer? Vi hjälper dig att planera och utforma din trädgård efter dina önskemål och förutsättningar.

Läs mer om våra olika designtjänster här

Beställningsservice

Vi har alltid ett stort sortiment av växter i lager. Är du ändå ute efter en speciell namnsort eller något extra ovanligt så försöker vi gärna beställa det åt dig. Det tillkommer en beställningsavgift om 50 kr på alla specialbeställningar.
Prata med oss på plats eller hör av dig via mail/telefon.

Växtkonsultation

Vi hjälper självklart alla kunder som kommer till oss, men ibland är det väldigt mycket folk i omlopp och det kan vara svårt att hinna gå igenom tankar och idéer grundligt. Om du vill vara säker på att få tillgång till idéer, konsultation och ordentliga växtråd när du besöker oss så gör du bäst i att boka vår tjänst ”växtkonsultation”.

Läs mer om konsultation här

Färdig gräsmatta

Om du vill rulla ut färdig gräsmatta istället för att så gräs så kan vi hjälpa dig med beställningen. Gräsrullarna levereras direkt till din adress och behöver läggas samma dag som du får leveransen. Ofta är leveranstiden ca en vecka och priset beror på mängden gräs du beställer. Hör av dig för att få veta mer.

Leveransservice

Har du svårt att få hem det du handlat? Mot en leveransavgift kan vi leverera dina växter och krukor hem till dig. Taxan är beroende på avstånd. Hör av dig till oss så ger vi dig gärna en prisuppgift.

Låna såmaskin

Ska du så gräs? Vi erbjuder alla som köper mer än 1 kg gräsfrö hos oss att låna såmaskin och gallervält gratis av oss. Det blir mycket enklare att så och du får ett jämnare resultat. Boka gärna i förväg så att vi vet att maskinerna finns inne. Du får tillgång till maskinerna i två dagar och de hämtas och lämnas hos oss.