Varmt välkommen på VÅRYRA 26-29 maj, kl. 10.-16. Fina erbjudanden och fika i världsklass!

Trädgårdscafé

Öppet 10.00-15.30 lördagar och söndagar

Vår franska foodtruck Flora serverar godsaker

Vi är så glada att ha Flora på paradiset. Hon är en mintgrön Citroen HY från 60-talet, som är omgjord till en foodtruck. Ursprungligen kommer hon från Frankrike, men hon verkar också trivas här hos oss på vår bakgård. Det är Jennies Bakery som huserar i Flora och som står för allt gott som serveras. Här kan du fika på matiga mackor, oslagbara bullar och goda bakverk. Det finns såklart också kylda drycker och ekologiskt kaffe. Man får gärna sitta och njuta i vårt orangeri där man kan följa årstidernas skiftningar utanför fönsterrutorna. Vi har många sittplatser utomhus och du finner lätt skugga under parasollen.

För alla mindre barn finns en lekplats med sandlåda, rutschkana och andra roligheter. Vi har också en naturlekplats som lite äldre barn brukar gilla.

Floras smaskiga mackor
Morotskaka

– Trucken är något av det vackraste jag skådat, och eftersom jag är frankofil så passar jag och Flora perfekt tillsammans. Ljungsleds Plantskola är en otroligt inspirerande miljö, och nu när jag har tagit över Flora the Foodtruck vill jag vara med och skapa en härlig plats som ger upphov till att man vill pausa och trivas.
Jag tänker att det ska vara ett utflyktsmål för dem som längtar efter känslan av Provence i Mörrumsskogarna.

Jennie Everman Thuresson, Jennies Bakery
Jenny
Flora foodtruck
Fika på Ljungelds

Njut av god fika bland vackra blommor. En härlig upplevelse för hela familjen!