Onsdag 23 november är butiken stängd. Öppet som vanligt på torsdag!

Evenemang på Ljungsleds

Våra uppskattade evenemang

Under årets gång inspirerar vi ibland lite extra med våra uppskattade evenemang.
Här hittar du all information du behöver.

Jul på Ljungsleds

Julen närmar sig och det är äntligen dags för årets höjdpunkt JUL PÅ LJUNGSLEDS. Vi smyckar hela butiken och gården i julskrud och bjuder på massor av inspiration inför advent och jul. Parkeringsvakter finns på plats stora delar av tiden för att allt ska flyta på så smidigt som möjligt. Samåk gärna.

Torsdag 17/11 kl. 16-20 Julinspirationen är maxad och vi har fyllt butiken med julens blommor, dekorationer, kransar och planteringar. Ute på gården serverar Jennies Bakery god fika hela eftermiddagen och kvällen.

Fredag 18/11 kl. 11-19 Massor av inspiration, blommor, planteringar och dekorationer inför advent och jul. Jennies Bakery och Friends and Flavors finns på plats från kl. 14 för att stilla både hunger och sötsug.

Lördag 19/11 och Söndag 20/11 kl. 10-16 Vi får besök av utställande gäster som säljer brända mandlar, ostar, must, marmelader, lussekatter och många andra av julens delikatesser. Självklart kommer också tomten på besök, kl. 11 och 14 båda dagarna.
Det ska bli så roligt att ge er en härlig julupplevelse, varmt välkommna!

Kranskväll

I år samlas vi för en kreativ kranskväll där vi binder och dekorerar advents- och julkransar tillsammans. Kvällen kostar 350 kr/person.

I priset ingår stomme och ris, handledning och inspiration av våra florister, samt god adventsfika. Dekorationen du vill ha på just din krans tillkommer. Under kvällen har du 10 % rabatt på hela ditt köp.

PS. Vi är i en något kylig lokal så ta på dig varma kläder. 

Här bokar du din biljett till kranskvällen