Trädgårdscafé & Naturlekplats 2017-07-13T20:53:02+00:00

Trädgårdscafé & naturlekplats

Under vår och sommar erbjuder vi god fika. Förutom ett par sorters kakor serverar vi också ekologiskt kaffe. För alla som är sugna på att svalka sig de varma dagarna finns det både kyld dricka och glass. Man får gärna sitta och njuta i vårt orangeri där man kan följa årstidernas skiftningar utanför fönsterrutorna. Runtom i handelsträdgården hittar du sittplatser på lite olika platser. Kanske blir en skuggig hörna din favoritplats?

För alla mindre barn finns en lekplats med sandlåda, rutschkana och andra roligheter. För föräldrarna som behöver vakta sina små står där en soffa lägligt placerad.

Naturlekplatsen ”Anders glänta”

_ där fantasin får vara med

För de lite större barnen med bus i kroppen finns en naturlekplats som vi kallar för ”Anders glänta”. Där kan man gå balansgång, svinga sig i träden, leka pirat och mycket mer. Naturlekplatsen ligger i en skogsdunge och är alltid öppen. Skyltar visar vart du ska gå för att hitta dit.

Ps. att naturlekplatsen kallas Anders Glänta har en alldeles särskild förklaring. Det gör den som ett fint minne av en djupt avhållen och saknad kollega till oss.

Event i orangeriet

Då och då ordnar vi tillsammans med andra partners event i vårt orangeri. Vi har haft italiensk afton, föreläsningar, tjejkvällar och barnkalas. Vill du veta mer om möjligheterna så hör av dig på info@ljungsledsplantskola.se

aktuellt

Vårmarknad på Ljungsleds

_ 9-20 maj kl 10-16

Kom och låt dig inspireras inför en ny utesäsong under Ljungsleds vårmarknad! Vi ger dig inspiration i form av massor av fina växter, sommarblommor, trädgårdsdekorationer, fina planteringar och mycket mer. Mys bland äppelträden, njut av mat eller god fika och väck din längtan efter utelivet. Välkommen!

Blekinge Kafferosteri serverar nybryggt kaffe och vi har god hembakt fika.
Grabbarna från Friends and Flavours poppar upp sitt mattält och brassar käk.

Det blir ansiktsmålning för barnen (tider meddelas) och naturlekplatsen är öppen.