Trädgårdscafé & Naturlekplats 2019-09-19T08:23:34+00:00

Trädgårdscafé & naturlekplats

Under vår och sommar erbjuder vår Foodtruck Flora god fika. Flora serverar belgiska våfflor, ibland någon hembakt kaka och såklart ekologiskt kaffe. För alla som är sugna på att svalka sig de varma dagarna finns det både kyld dricka och glass. Man får gärna sitta och njuta i vårt orangeri där man kan följa årstidernas skiftningar utanför fönsterrutorna. Runtom i handelsträdgården hittar du sittplatser på lite olika platser. Kanske blir en skuggig hörna din favoritplats?

För alla mindre barn finns en lekplats med sandlåda, rutschkana och andra roligheter. För föräldrarna som behöver vakta sina små står där en soffa lägligt placerad.

Flora

_ vårt nyaste tillskott!

Vi är så glada att få välkomna Flora till plantskolan. Hon är en Citroen HY från 60-talet, som är omgjord till en foodtruck.

Ursprungligen kommer hon från Frankrike, men hon verkar också trivas här hos oss på vår bakgård.

Hos Flora kan du fika på belgiska våfflor med goda tillbehör. Psst, hon är väldigt bildskön så dela gärna med er av era bilder på Instagram.

Floras öppettider

Nu tar Flora en välbehövlig paus efter en härlig sommar. Hon öppnar upp någon helg i oktober och berättar det på Instagram när det blir aktuellt.

Naturlekplatsen ”Anders glänta”

_ där fantasin får vara med

För de lite större barnen med bus i kroppen finns en naturlekplats som vi kallar för ”Anders glänta”. Där kan man gå balansgång, svinga sig i träden, leka pirat och mycket mer. Naturlekplatsen ligger i en skogsdunge och är alltid öppen. Skyltar visar vart du ska gå för att hitta dit.

Ps. att naturlekplatsen kallas Anders Glänta har en alldeles särskild förklaring. Det gör den som ett fint minne av en djupt avhållen och saknad kollega till oss.

event

Kranskväll

27 o 28 november kl 17.30

I år samlas vi för två större kranskvällar där vi binder och dekorerar advents- och julkransar tillsammans. Kvällen kostar 350 kr/person.
I priset ingår stomme och ris, handledning av våra florister, adventsfika och inspiration. Dekorationen du vill ha på just din krans tillkommer. Under kvällen har du 10 % rabatt på hela ditt köp.

Aktuella datum:
– Onsdagen den 27 november Fullbokad!
– Torsdagen den 28 november

Tid: kl. 17.30 (Till ca 20.30)

Anmäl dig till info@ljungsledsplantskola.se eller på telefon 0454-500 55.
Först till kvarn! PS. Vi är i en något kylig lokal så ta på dig varma kläder.

Inbjudan som PDF