Trädgårdscafé & Naturlekplats 2017-07-13T20:53:02+00:00

Trädgårdscafé & naturlekplats

Under vår och sommar erbjuder vi god fika. Förutom ett par sorters kakor serverar vi också ekologiskt kaffe. För alla som är sugna på att svalka sig de varma dagarna finns det både kyld dricka och glass. Man får gärna sitta och njuta i vårt orangeri där man kan följa årstidernas skiftningar utanför fönsterrutorna. Runtom i handelsträdgården hittar du sittplatser på lite olika platser. Kanske blir en skuggig hörna din favoritplats?

För alla mindre barn finns en lekplats med sandlåda, rutschkana och andra roligheter. För föräldrarna som behöver vakta sina små står där en soffa lägligt placerad.

Naturlekplatsen ”Anders glänta”

_ där fantasin får vara med

För de lite större barnen med bus i kroppen finns en naturlekplats som vi kallar för ”Anders glänta”. Där kan man gå balansgång, svinga sig i träden, leka pirat och mycket mer. Naturlekplatsen ligger i en skogsdunge och är alltid öppen. Skyltar visar vart du ska gå för att hitta dit.

Ps. att naturlekplatsen kallas Anders Glänta har en alldeles särskild förklaring. Det gör den som ett fint minne av en djupt avhållen och saknad kollega till oss.

Event i orangeriet

Då och då ordnar vi tillsammans med andra partners event i vårt orangeri. Vi har haft italiensk afton, föreläsningar, tjejkvällar och barnkalas. Vill du veta mer om möjligheterna så hör av dig på info@ljungsledsplantskola.se

event

Kranskväll

När mörkret faller samlas vi för en mysig kväll där ni får möjlighet att binda och dekorera er egen advents- eller julkrans.

aktuella datum

– Tisdag 28 november kl. 17.30-20.30
– Onsdag 29 november kl. 17.30-20.30
– Torsdag 30 november kl. 17.30-20.30

Kvällen kostar 295 kr/person. I priset ingår stomme och ris, råd och tips, adventsfika och inspiration. Dekorationen du vill ha på just din krans tillkommer. Under kvällen har du 10 % rabatt på ett helt köp.
Vi har plats för 12 personer vid varje tillfälle. Först till kvarn gäller, så anmäl dig redan idag!

Anmäl dig på info@ljungsledsplantskola.se eller på telefon 0454 – 500 55.