Trädgårdscafé & Naturlekplats 2017-07-13T20:53:02+00:00

Trädgårdscafé & naturlekplats

Under vår och sommar erbjuder vi god fika. Förutom ett par sorters kakor serverar vi också ekologiskt kaffe. För alla som är sugna på att svalka sig de varma dagarna finns det både kyld dricka och glass. Man får gärna sitta och njuta i vårt orangeri där man kan följa årstidernas skiftningar utanför fönsterrutorna. Runtom i handelsträdgården hittar du sittplatser på lite olika platser. Kanske blir en skuggig hörna din favoritplats?

För alla mindre barn finns en lekplats med sandlåda, rutschkana och andra roligheter. För föräldrarna som behöver vakta sina små står där en soffa lägligt placerad.

Naturlekplatsen ”Anders glänta”

_ där fantasin får vara med

För de lite större barnen med bus i kroppen finns en naturlekplats som vi kallar för ”Anders glänta”. Där kan man gå balansgång, svinga sig i träden, leka pirat och mycket mer. Naturlekplatsen ligger i en skogsdunge och är alltid öppen. Skyltar visar vart du ska gå för att hitta dit.

Ps. att naturlekplatsen kallas Anders Glänta har en alldeles särskild förklaring. Det gör den som ett fint minne av en djupt avhållen och saknad kollega till oss.

Event i orangeriet

Då och då ordnar vi tillsammans med andra partners event i vårt orangeri. Vi har haft italiensk afton, föreläsningar, tjejkvällar och barnkalas. Vill du veta mer om möjligheterna så hör av dig på info@ljungsledsplantskola.se

event

Kranskväll

TISDAGEN DEN 27 NOVEMBER

I år samlas vi för en stor workshop där vi binder och dekorerar advents och julkransar tillsammans. Kvällen kostar 295 kr/person. I priset ingår stomme och ris, handledning av våra florister, adventsfika och inspiration. Dekorationen du vill ha på just din krans tillkommer.
Under kvällen har du 10 % rabatt på ett helt köp.

TISDAGEN DEN 27 NOVEMBER KL 17.30 (till ca 20.30)

Det finns möjlighet för er att boka plats bredvid varandra om ni är ett
gäng som vill gå ihop, bara meddela det vid anmälan.

Anmäl dig till info@ljungsledsplantskola.se eller på tfn 0454-500 55.
PS. Vi är i en något kylig lokal så ta på dig varma kläder.